İçeriğe geç

Polat Makina Sahibi Kim

Polat Makine kimin?

Şirket bugün Türkiye’nin en büyük redüktör üreticisi olarak pazar liderliğini sürdürüyor. Polat Grup Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Polat, Polat redüktörün başarı hikayesini anlattı.

Polat Group Holding kimin?

Polat markasının farklı sektörlerdeki uzun soluklu başarı öyküsünden aldığı güçle Adnan Polat, bugün Polat Holding’in liderliğini üstlenmiştir.

Polat makine ne iş yapar?

Polat Makina sanayi sektöründe; kentsel atık su arıtımı, içme suyu arıtımı, endüstriyel işleme, maden arama ve petrol sondaj kuleleri için dekantör, separatör ve proses üniteleri üretmektedir.

Engin Polat’ın kaç şirketi var?

Polat, dört şirketin yönetim kurulu başkanıdır. Evli ve iki çocuk babası olan Polat, 2017 yılında Dilan Polat markasını kurmuştur. Dilan Polat Güzellik Merkezi şu anda 80 şubeye sahip olup, yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerine kişisel bakım hizmeti sunmaktadır.

Group Holding kimin?

1973 yılında Türkiye’nin ilk serbest muhasebeci ve mali müşavirlerinden biri oldu. Öncü kişiliğiyle Rıdvan Zeren, 1973 yılında Niğde’de Zeren Mali Müşavirlik şirketini kurarak Zeren Grup Holding’in temellerini attı. 1983 yılında şirket Mersin’de ikinci şubesini açtı.

Polat ailesi kimdir?

Polat AlemdarUnvanBaron (eski) Aksaçlı (eski) KGT Başkanı (eski) Ocaklar LiderAileNazife Candan (üvey anne, merhum) Ömer Candan (üvey baba, merhum) Mehmet Karahanlı (baba, merhum) Nergiz Karahanlı (anne, merhum) Safiye Karahanlı (kız kardeş) Evlilik( ies)Ebru Duru (merhum) İnci Tataroğlu (merhum) Leyla Türkmen (merhum)19 satır daha

Polat Holding Murat Polat kimdir?

Yönetim Kurulu Başkanı 1958 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Işık Lisesi’nde, orta ve lise öğrenimini Yıldız Koleji’nde tamamladıktan sonra İsviçre’de işletme okudu. Ülkeye döndükten sonra grup şirketlerinden Polat İnşaat’ta çalıştı ve ardından 1982-1985 yılları arasında İzmir Ege Seramik’te çalıştı.

Polat Enerji kimin?

Polat Holding ile İş Bankası Grubu’nun yenilenebilir enerji iştiraki İş Enerji’nin ortaklığı olan Polat Enerji, Polat Energy Europe ile 2024 yılından itibaren uluslararası faaliyetlerine başlıyor.

Engin Polat ne işi yapar?

GirişimciMühendis Polat / Meslek

Volkan Polat kimdir?

1997 yılında Pera Güzel Sanatlar Akademisi’nde gitar eğitimine başlayan Volkan Polat, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Katıldığı yıl Nardis Jazz Club Genç Caz Gitar Yarışması’nda birincilik kazanan gitarist, Kamil Özler ile caz gitar ve armoni dersleri aldı.

İbrahim Polat Aydın kimdir?

2005 yılında Türkiye’nin ilk tam otomatik süt ayırma makinesi, Türkiye Petrolleri’nin ilk maden dekantörü ve Türkiye Petrolleri’nin ilk yerli endüstriyel dekantörü Polat imzasını taşıyor.

Dilan Polat şirketleri nelerdir?

Çiftin şirketleri Dilan Polat Güzellik ve Kozmetik Hizmetleri, Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi, Dipomed Metikal Kozmetik, Dilan Kuyumculuk, Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi, Sıla Doğu Güzellik Kozmetik, Sinem Sıla Doğu Güzellik Kozmetik ve Rise And Shine Kozmetik kayyum olarak atandı.

Dilan Polat’ın parası kimin?

Belgelere göre, tasfiye halindeki Jineps Gümüş İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi’ne 6 milyon 966 bin TL aktarıldı. Engin Polat’a 900 bin TL aktarılırken, Engin Polat ve Dilan Polat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kürşat Polat tarafından nakden 14 milyon 191 bin TL çekildi.

Engin Polat kime sponsor oldu?

Geçmişten bugüne yaptığı yatırımlarla ve ulusal ve uluslararası alanda hayata geçirdiği ilklerle voleybolu ülkemiz sporunda önemli bir noktaya getiren Kulübümüz, Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın “Forma” ve “Kolluk Sponsorluğu” için Engin Polat For Men markasıyla anlaşmaya vardı.

Polat Redüktör kimin?

Temelleri 1978 yılında İbrahim Polat tarafından Aydın’da atılan Polat Makina, çalışanlarıyla birlikte sürekli gelişmeyi ve evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmet sunarak müşterilerini memnun etmeyi hedeflemektedir. 4,5 m2’lik bir atölyede yolculuğuna başlayan firma, bugün 36 ülkede 9 grup şirketi, 11 bayi ve satış şirketiyle faaliyet göstermektedir.

Polat Global’ın sahibi kimdir?

Temelleri 1978 yılında İbrahim Polat tarafından Aydın’da atılan Polat Grup, çalışanlarıyla birlikte sürekli gelişmeyi, küresel kalite ve standartlarda ürün ve hizmet sunmayı hedefliyor.

Polat Yolun sahibi kim?

1955 yılında açtığı müteahhitlik şirketiyle Türkiye’nin en köklü şirketlerinden birinin temellerini atan İbrahim POLAT, 1931 yılında Erzurum Aşkale’de doğdu. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Engin Polat’ın ailesi kimdir?

Engin Polat’ın babası Türk iş adamı Sezgin Polat’tır. Sezgin Polat 1955 yılında İstanbul’da doğdu. Evli ve üç çocuk babası olan Sezgin Polat, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Dipomed Medikal şirketinin sahibi olduğu iddia edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir